Våre tjenester

Aboveit er en totalleverandør av digitale løsninger. Vi samskaper i tverrfaglige team brukervennlige og verdiøkende løsninger for våre kunder og deres brukere.

Tjenester

Arkitektur

Vi hjelper deg å ta de rette teknologiske, strategiske og økonomiske valgene som gir mest verdi. Våre arkitekter er oppdatert på det nyeste innen skytjenester, i tillegg til å utarbeide integrasjoner mellom forretningsløsninger.

Brukeropplevelse og design

I Aboveit satser vi på design, da vi mener at det i samspill med det ypperste av teknologi, skaper de beste digitale løsningene. Med strategisk tilnærming designer og utvikler vi brukerorienterte og effektive digitale tjenester.

Prosjekt- og testledelse

Vi hjelper deg å sikre leveranser og gode løsninger. Våre prosjekt- og testledere har lang erfaring og er godt sertifiserte innen sine felt. Vår satsning på sky og moderne teknologi gjør at vi kan levere noen av markedets sterkeste prosjektledere og testledere som ren konsulenttjeneste, og som del av prosjektleveranser.

Utvikling og digitale løsninger

Våre utviklere har kompetanse innen de aller nyeste kodespråk, verktøy, integrasjoner, utviklings- og samhandlingsmetoder. Vi kan realisere ny funksjonalitet, optimalisere eksisterende forretningsløsninger og utvikle integrasjoner mot eksisterende systemer.